fredag 3. september 2010

Yummy yummy, good for me

Jeg har nå fått min første pakke fra iHerb. Det tok 9 dager fra jeg bestilte. Faktisk er det pakke nr 2 jeg har fått, så jeg mistenker at pakke nr 1 er stoppet i tollen ... Men men, det tar vel bare noen ekstra dager :)

Første produkt jeg har testet er et godteri :D
Det heter Organic Candy Drops, Freshest Fruit fra Yummy Earth
Pris: $5,97 (ca 30 kr) for 364 gram. Det er veldig billig ift hva du får av godteri for 30 kroner i Norge! Det fyller akkurat glasset du ser under hjertet ;)
De finnes også som kjærlighet på pinne: stor pose og liten pose.


- Sukkerfri, glutenfri, meierifri, soyafri, hvetefri, nøttefri
- 100 % vegansk
- Ingen kunstige tilsetningstoffer eller kjemikaler
- Økologisk og naturlig
- Laget med smak av ordentige frukter - 100 % naturlige smaker!
- En drops = 14 kcal
- Planetvennlig: YummyEarth. Good for us. Good for Mother Earth.

Smaken er kjempegod: søt og fruktig. At disse er sukkerfrie og "naturlige" hadde jeg aldri tippet om jeg ikke hadde visst det :) Passer bra for en søtmoms som meg :D


Kjøpe?
Vil du kjøpe disse på billigst mulig måte, sørg for at du holder deg under 200,- kr og under 3 lbs. Det står hele tiden i handlekurven din hvor tung pakken din er og hvor mye du har handlet for, så det kan ikke bli enklere. Frakt koster kun $4 (ca 25,- kr) dersom du holder deg under 3 lbs. Jeg har skrevet et innlegg om iHerb her tidligere.

Nam nam :D

post signature

Ingen kommentarer: