tirsdag 24. august 2010

Hvilke juicer har jeg?

Kommentar: "Elsker aa fölge med paa bloggen din fra tid til tid. Er imponert over dine juice recipes. Har ogsaa lyst aa kjöpe meg en juicer. Men utvalget er utrolig stort og det er ikke lett aa bestemme seg. Hvilken merke og type bruker du da? Kan du anbefale den? Hilsen fra Tyskland Britta C."

Svar:  
Tusen takk for utrolig hyggelig kommentar :D Det var moro å høre at jeg har tyske lesere ... ;)
Jeg har en Philips HR 1861Jeg vil absolutt anbefale den, - fordi:

♥ Den har to innstillinger, en for myk frukt og bær og en for harde frukt og grønnsaker. Mange juicere har bare knapp for av og på. Tenk deg ferskpresset jordbærjuice, a ...
♥ Den har en kraftig sentrifugeringsmotor (eller hva det heter). Det betyr også at du kan lagre juicen i kjøleskap litt lenger enn de 8 timene jeg skrev i et annet innlegg, men for å få fullt utbytte av næringsstoffene bør man alltid drikke den med én gang ;)
♥ Man slipper å ta av skallet på noe som helst (unntatt grapefrukt og appelsiner, men det er fordi skallet smaker så bittert). Man kan putte i ananas med skall, lime med skall, epler med kjernehus og stilk osv.
♥ Den får ut så nær som 100 % juice
♥ Innmatningsrøret er såpass stort at man slipper å dele grønnsakene i mange små biter
♥ Den er enkel å rengjøre og å sette sammen (bare å ta av og klikke på plass igjen, noen juicere må man skru fra hverandre osv... )
♥ Det følger med en inspirerende DVD av the juicemaster Jason Vale, men både tips om juice, smoothie, salater og andre sunne oppskrifter (i alle fall gjorde det det i min)


Jeg tror det er bedre å kjøpe en dyr som gir deg masse herlig juice og som er enkel å rengjøre, enn en billigere som fort havner innerst i skapet ...

Her kan du se Jason Vale anbefale den:Og her kan du se hvordan du rengjør den etterpå:Håper du finner en juicer du blir fornøyd med! Selv bruker jeg den HVER DAG og får i meg mye mer frukt og grønnsaker hver dag enn jeg gjorde på en uke før ... :) Jeg elsker den!
Man kan si det var kjærlighet ved første drikk ... :)

2 kommentarer:

Fargeheimen sa...

Kjempekjekk den Juiceren. :)

Og særlig juice frå gulrot, blomkål og brokkoli er blitt min favoritt.

Ha ein fin dag vidare. :)

Lindus sa...

Hei.
Hva koster juiceren din? og hvor kjøpte du den?