fredag 27. august 2010

Dagens frokost ... :-)Noen dager må man unne seg en ekstra god smoothie ... En frokostsmoothie som smaker godt, ser god ut, er bra for kroppen og gir god metthetsfølelse! Den fantastiske fargen kommer av 1/3-dels rødbete!

Jeg juicet alt unntatt banan, mango og avokado (som må blendes for best resultat). Så tok jeg alt i min nye fine Kitchen Aid-blender :) :) :D

Har du isbiter, så tar du det også :) (og selvsagt tar du den frukten og de grønnsakene du har!)Jeg hadde noen kakaonibs i etter at jeg tok bildene. Kakaonibs smaker forferdelig alene, men sammen med andre ting smaker det litt som supermørk sjokolade - men det er sunnere :) Det er rett og slett økologiske, tørkede kakaobønner i biter, rå (ikke varmebehandlet) og uten tilsetningsstoffer. Kakao har ekstremt høyt innhold av antioksidanter og har masse næringsstoffer som er superbra for kroppen. Dessuten øker det lykkefølelsen :D

3 kommentarer:

Løvinnen sa...

Den så fantastisk god ut! :D Kjøper du økologiske grønnsaker?

Løvinnen sa...

Den så fantastisk god ut! :D Kjøper du økologiske grønnsaker?

Tone - Hjertemat.com sa...

Jeg kjøper økologisk om det er et alternativ, ja.