onsdag 28. juli 2010

Juice my life


Åh, jeg har forelska meg helt i juiceren min! Love!

Hør bare hva sønnen min (og jeg) drakk saften av før frokost i dag: Brokkoli, tomat, lime, gulerot, eple og litt ananas.

Brokkoli!

Komplimentene fra toåringen min var "deilig" og "mer!"
Kan det bli bedre? :D


post signature

2 kommentarer:

Ellen sa...

Hei! Jeg har også en veldig fin juice-lager, men jeg har aldri prøvd brokkoli. Tar gjerne imot gode tips til hva jeg kan lage, det hadde vært supert.
Det blir jo så utrolig godt!
Ha en strålende dag videre. Ellen

Ellen sa...

Takk for tips! Jeg leste meg litt bakover etter at jeg hadde lagt igjen kommentaren, så jeg skjønte at det var litt nytt for deg og ;) Vår favoritt til nå er eple, appelsin og gulrot, nam nam. Det er som regel ingredienser vi har liggende, men jeg skulle så gjerne brukt den mer. Nå skal den definitivt testet mer! Ellen